top of page

Tatuaje București

Actualizată în: 18 dec. 2023

O prezentare a studiourilor de top

Bucureștiul este un oraș vibrant cu o scenă artistică înfloritoare, iar acest lucru se reflectă și în numărul mare de studiouri de tatuaje de calitate. Iată cinci dintre cele mai apreciate studiouri de tatuaje din București:

Next Level Tattoo este un salon de tatuaje și body-piercing profesionist cu sediul în București. Fondat în 1999 în Târgu-Jiu, după 10 ani sediul principal de lucru al salonului a fost mutat în Capitală. Echipa lor este formată numai din artiști calificați cu experiență și talent mare.

2. Macavei Brothers Ink

Macavei Brothers Ink este un salon profesional de tatuaje situat pe Strada Ronda nr.181. Aici veți fi întâmpinați într-o atmosferă relaxantă de o echipă de tatuatori profesioniști și foarte sociabili.

3. BioArt Tattoo

BioArt Tattoo, situat pe Strada Stoica Ludescu Nr.7, este un alt salon de tatuaje popular din București. Acesta este cunoscut pentru calitatea lucrărilor sale și pentru serviciile sale de acoperire a tatuajelor existente.

Radical Ink este un salon de tatuaje din București care pune accent pe expresia personală prin tatuaje. Ei consideră că tatuajele sunt cea mai puternică formă de exprimare și că ele dezvăluie lumii cine ești, cine ai fost odată și uneori cine îți dorești să ajungi.

5. Redink Tattoo

Redink Tattoo & Graphix Studio, situat pe Strada Vespasian 43, este un alt salon de tatuaje popular din București. Acesta este cunoscut pentru calitatea lucrărilor sale și pentru serviciile sale de acoperire a tatuajelor existente.


Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele studiouri de tatuaje de calitate din București. Fiecare studio are propriul său stil și abordare unică, așa că este important să cercetați și să vizitați mai multe studiouri înainte de a lua o decizie finală. În cele din urmă, alegerea unui studio de tatuaje ar trebui să se bazeze pe confortul dvs., pe stilul de artă pe care îl preferați și pe încrederea pe care o aveți în artistul tatuator.



17 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page