top of page

Sfaturi de la Stag

Actualizată în: 3 iun.

De obicei lucrez doar black and  gray, sunt specializat în black and gray. Lucrez undeva între realism și grafic să pot folosi linii să reziste în timp, să se vadă contrastul cum trebuie. Folosesc un singur negru, doar îl diluez, nu folosesc mai multe tușuri, de asta mi se pare că are o valoare constantă. Îmi place să lucrez pe straturi, să le construiesc. În tatuajele mele îmi place de obicei să pun mult zgomot, să dea tot timpul impresia că se întâmplă ceva, că nu este o imagine statică. Îmi place să îl fac să curgă, să se miște în continuu
Stag tat-too.tv
Stag

Despre Stag și Arta sa

Stag este un artist care se specializează în tehnica black and grey. Își împarte timpul între realism și grafic, creând opere de artă unice pe pielea clienților săi. Acesta a descoperit stilul său preferat prin desen și experimentare cu diferite stiluri, până când a găsit ceea ce îi place cel mai mult.

Tehnica lui Stag

Stag folosește o tehnică unică în care lucrează cu straturi, construindu-le pentru a oferi mai multă dimensiune tatuajelor sale. Îi place să lucreze cu un singur negru, pe care îl diluează pentru a obține nuanțele dorite. În plus, Stag preferă pielea cât mai curată posibil, fără cicatrici sau alunițe, pentru a putea lucra în cele mai bune condiții.



Începuturile lui Stag

Stag a început să tatueze în timpul studenției la Marină. Desena în cameră și un coleg care avea un aparat de tatuat l-a întrebat dacă ar vrea să încerce. De atunci, a participat la numeroase convenții și seminarii, în România și în străinătate, pentru a-și perfecționa tehnica și a învăța de la alți artiști.



Sfatul lui Stag pentru Tatuatori Începători

Stag încurajează tatuatorii începători să deseneze și să participe activ la crearea scenei de tatuaj din România. Consideră că este important să nu se limiteze doar la a lucra, ci să contribuie la dezvoltarea acestei arte.

Sfaturile lui Stag pentru vindecarea tatuajelor

După ce tatuajul este finalizat, este normal să iasă limfă, care este transparentă și greu de observat. După ce ieșim din duș, așteptăm 10 minute și îl mai spălăm de vreo două ori, de data asta cu apă rece care să închidă porii. După aceea, trebuie să ne uităm puțin la tatuaj sub o lumină și să vedem dacă reflectă lumină, dacă reflectă este limfă. Dacă se usucă face coajă. De aceea, limfa trebuie înlăturată cu un șervețel. După aceea, Stag recomandă să fie lăsat peste noapte fără folie, fără cremă, fără absolut nimic, să se usuce pielea, să creeze o barieră între corpul nostru și ce e în jur, să nu poată intra bacteriile. Acestea sunt sfaturile lui Stag pentru vindecarea tatuajelor, dar este întotdeauna bine să discutați cu tatuatorul dvs. pentru a înțelege cel mai bine cum să aveți grijă de tatuajul dvs. nou.

Viziunea lui Stag asupra Industriei Tatuajelor

Pentru Stag, industria tatuajelor înseamnă mașini și tușuri. Nu consideră ceea ce face ca fiind o industrie, ci mai degrabă o formă de artă. În ceea ce privește viitorul industriei, Stag crede că va continua să progreseze și să se schimbe.


Stag este un artist dedicat care își pune amprenta personală pe fiecare tatuaj pe care îl face. Cu o tehnică unică și o pasiune evidentă pentru arta tatuajelor, Stag continuă să inspire și să impresioneze în lumea tatuajelor. Mulțumim lui Stag pentru timpul acordat și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acest talentat artist al tatuajelor.

Până data viitoare, rămâneți conectați la tat-too.tv pentru mai multe interviuri exclusive și noutăți din lumea tatuajelor!


Interviu complet cu Stag | TAT-TOO.tv

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page