top of page

Gabriel de la Spiral Tattoo

Actualizată în: 22 iun.

Un Maestru al Tatuajelor Realiste

"Îmi place să fac tatuaje realiste. Îmi place foarte mult să tatuez în stilul black work care pentru mine înseamnă ceva anume.... negru și atât! Și merg să fac tatuaje geometrice, mandale, tatuaje colorate, dar cred că cel mai confortabil mă simt când tatuez în stilul realistic alb-negru, black and grey și black work. Categoric îmi place să saturez negru și să fac anumite artificii pentru că fiecare piele se comportă într-un anumit fel și deși pare simplu, este foarte greu să pui negru în pielea pe suprafață mare și să arate uniform."

Gabriel - Spiral Tattoo tat-too.tv
Gabriel - Spiral Tattoo

Gabriel, un artist tatuator talentat de la Spiral Tattoo în București, ne-a oferit o perspectivă fascinantă asupra lumii tatuajelor într-un interviu recent.

Pasiunea pentru Tatuaje Realiste

Gabriel a dezvăluit că îi place foarte mult să facă tatuaje realiste. Este atras în special de stilul black work, care pentru el înseamnă numai negru și atât. Deși se bucură să creeze tatuaje geometrice, mandale și tatuaje colorate, se simte cel mai confortabil când tatuează în stilul realist black and grey. Îi place să satureze negru și să facă anumite artificii, o provocare dată de faptul că fiecare piele se comportă într-un anumit fel.



Tehnica și Adaptarea

Gabriel a menționat că la fiecare tatuaj are o tehnică diferită, adaptându-se la mediu și la piele. Călătorește foarte mult și întâlnește multe tipuri de piele, ceea ce îl face să-și ajusteze tehnica în funcție de locație. Uneori lucrează la voltaj mai mic când vrea să fie acul puțin mai moale, alteori, când îi permite pielea, îi place să lucreze la voltaj foarte mare, de exemplu peste 13 volți.

Experiența și Evoluția

Gabriel a început să tatueze în 2000 și profesional din 2009. A participat la prima convenție de tatuaje la București, organizată de Costi Azoitei, unde a avut oportunitatea să lucreze. De atunci, a lucrat și la convenții în Anglia și Danemarca. Gabriel consideră că participarea la seminarii sau convenții este extrem de importantă pentru evoluția oricărui artist. În prezent, plănuiește să participe la mai multe seminarii pentru a continua să învețe.


Gabriel este un artist dedicat care își împărtășește pasiunea și cunoștințele cu lumea tatuajelor. Cu o tehnică adaptabilă și o dorință de a învăța continuu, el reprezintă un exemplu strălucit de măiestrie și dedicare în domeniul tatuajelor. Îl puteți găsi la Spiral Tattoo în București, unde își continuă călătoria artistică, creând opere de artă unice pe piele.

Mai multe informații despre Dr.Cross | TAT-TOO.tv

Dacă vrei să vezi evenimentele din lumea tuatuajelor Home | TAT-TOO.events

26 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page