top of page

Florea Andrei

Drumul de la medicină la arta tatuajului


Florea Andrei tat-to.tv
Florea Andrei

Florea Andrei este un nume care a început să răsune puternic în lumea tatuajelor din România. Povestea sa este una neobișnuită și fascinantă, traversând o tranziție de la medicina stomatologică la arta tatuajului, un drum presărat cu provocări, dar și cu realizări impresionante.

Începuturile: De la dentist la tatuator

Florea Andrei și-a descoperit pasiunea pentru tatuaje, într-un mod aproape întâmplător. După ce a absolvit Facultatea de Medicină și a lucrat ca dentist, Andrei a realizat că latura artistică a profesiei sale nu era suficient de satisfăcătoare pentru el. Încă din copilărie, el a avut un talent pentru desen, caricaturile fiind preferatele sale. Încurajat de părinți, dintre care mama sa este medic, Andrei a decis să își urmeze pasiunea și să exploreze lumea tatuajelor.

Susținerea familiei

Pentru Andrei, sprijinul familiei a fost esențial în acest parcurs.

„Părinții mei sunt foarte moderni și mă susțin în tot ceea ce fac. Fără ei n-aș fi putut să realizez nimic.”

Aceștia l-au trimis la București pentru a urma cursuri de specializare și i-au oferit resursele necesare pentru a achiziționa cele mai bune echipamente.

„Fiind la început, am vrut să știu că dacă nu pot să fac ceva bine, să știu că eu sunt de vină și nu aparatele de proastă calitate.”

Primii pași în lumea tatuajelor

Primul său tatuaj a fost realizat pe un prieten, iar de atunci Andrei a continuat să perfecționeze tehnica, trecând de la simple scrisuri la desene complexe, cum ar fi portrete, schelete și dragoni. Deși privindu-le acum, el le consideră inferioare din punct de vedere calitativ, fiecare tatuaj realizat reprezintă o etapă importantă în evoluția sa artistică.


🏆 -1st place- Best of color at Transilvania Tattoo Expo tat-too.tv
🏆 -1st place- Best of color at Transilvania Tattoo Expo

Stilul realist și angajamentul față de calitate

De-a lungul timpului, Florea Andrei și-a definitivat un stil propriu, concentrându-se exclusiv pe tatuajul realist.

„Nu-mi place să fac altceva. Sunt foarte încăpățânat. Dacă vine clientul în salon și spune că vrea un scris, un tribal, o mandală, n-o să fac niciodată. Consider că dacă nu simți un tatuaj, nu ești 100% implicat în proiect, nu poate să iasă ceva OK.”

Pentru el, fiecare tatuaj trebuie să fie o operă de artă, iar dedicarea sa față de calitate este neclintită.

„Pentru mine, nu a fost niciodată un business, a fost pur pasiune și mă văd făcând asta toată viața.”


Florea Andrei este un exemplu de determinare și pasiune, demonstrând că, indiferent de domeniul în care începi, poți să îți urmezi visele și să reușești. Cu talentul său remarcabil și dedicarea sa față de arta tatuajului, Florea Andrei promite să devină un nume de referință în industria tatuajelor.

Profil Florea Andrei complet aici.



Etichete:

9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page